Κάθε εκτύπωση ξεκινάει από εδώ

τμημα υποστηριξησ

Επικοινωνία

Για ερωτήσεις ή πληροφορίες σχετικά με τις παραγγελίες
ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

τηλεφωνηστε μας

στειλτε μας Email

ωρες λειτουργιας

δευτερα: 9:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Τριτη: 9:00 π.μ. – 7:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.
Πέμπτη: 9:00 π.μ. – 7:00 μ.μ.
Παρασκευή: 9:00 π.μ.–7:00 μ.μ.
Σάββατο: 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

επισκεφθειτε μας

Λεωφ. Ηρακλειου 346Β,
Νέα Ιωνια τκ 142 31

ποιοι ειμαστε

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1983 στην πώληση και επισκευή φωτοαντιγραφικών και εκτυπωτών καθώς και στην πώληση συμβατών και γνήσιων αναλώσιμων υλικών και ανταλλακτικών .Από το 2011 έχει επεκταθεί στην ανακατασκευή cartridge ink . Επίσης , παρέχει μίσθωση φωτοτυπικών και εκτυπωτών , νέα ολοκληρωμένη υπηρεσία, με χρέωση ανά σελίδα.

F.A.Q.

Χρήσιμες πληροφορίες

Πως μπορω να βρω αυτο που ψαχνω;

Στο επάνω μέρος της σελίδας μας μπορείτε να κάνετε “αναζήτηση προϊόντων”. Το μόνο που πρέπει να συμπληρώσετε (τουλάχιστον 3 ψηφία) είναι το μοντέλο του μηχανήματός σας ή την μάρκα και το μοντέλο (για καλύτερο αποτέλεσμα, αν πριν τον αριθμό του μοντέλου υπάρχουν και γράμματα, συμπληρώστε και αυτά (π.χ. CP1852)

τι ειναι συμβατο μελανι;

Τα τόνερ και τα μελάνια μας είναι συμβατά. Κατασκευάζονται εξ αρχής (δεν είναι ανακατασκευασμένα) και είναι πιστά αντίγραφα των original. Παρέχονται σε σφραγισμένη συσκευασία.

ποια μηχανηματα αναλαμβανετε για επισκευη;

Αναλαμβάνουμε για επισκευή : υπολογιστές, λάπτοπ, εκτυπωτές, πολυμηχανήματα, φωτοαντιγραφικά. Στην φόρμα που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες για όποιο τεχνικό θέμα χρειάζεστε να παρέμβουμε.

Μπορω να ενοικιασω μηχανημα ;

Παρέχονται προς ενοικίαση φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές κλπ. Στην φόρμα που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να ζητήσετε αναλυτικές πληροφορίες.

παρεχετε τεχνικη υποστηριξη ;

Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων σας με “Συμβόλαια ετήσιας τεχνικής συντήρησης” ή “Συμβόλαια τεχνικής συντήρησης με χρέωση ανα παραγόμενο αντίγραφο”. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διατύπωση προσφοράς ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τροποι αποστολης

Επιλογές και οδηγίες παραλαβής

αποστελλουμε σε ολη την ελλαδα την παραγγελια σας

Η παραγγελία σας μπορεί να παραδοθεί από εμάς ή και να την παραλλάβετε από το κατάστημα μας. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Θέμα